Technologieën

Plastiqual beschikt over geavanceerde apparatuur

Voor de productie en bewerking van uw onderdelen en voor de productie en het onderhoud van uw matrijzen maakt Plastiqual gebruik van technologisch geavanceerde, moderne apparatuur. Dankzij een nieuwe hal van 1800 m² en 100% elektrische spuitgietmachines van bekende merken zijn we technologisch goed onderlegd.

 

Spuitgietmachines

In onze spuitgietafdeling staan 17 krachtige machines met een dichthoudkracht van 5 tot 420 ton en een spuitgietcapaciteit van 0,1 tot 2500 cm³. Doordat we verschillende machines hebben en ons flexibel opstellen, kunnen we efficiënt inspelen op de productievereisten voor kleine en middelgrote batches industriële onderdelen waarvoor nauwe toleranties en specifieke materialen nodig zijn.

Technische onderdelen

Spuitgieten met twee materialen

Automatisering

Microscopisch spuitgieten

Kwaliteitscontrole

Spuitgietmatrijzen

Onze mechanische werkplaats heeft zich toegelegd op de productie en het onderhoud van spuitgietmatrijzen. Omdat de productie zich op onze site bevindt, kunnen we snel en efficiënt ingrijpen. Zo genieten onze klanten een ononderbroken service. Dankzij de verschillende bewerkingstechnieken in onze werkplaats kunnen we inspelen op de meest uiteenlopende verzoeken van zowel klanten als de afdeling voor kunststofspuitgieten.

Vaardigheden

Apparatuur

Elementen rondom matrijzen

Bewerking

Onze afdeling voor nabewerking stelt ons in staat onze klanten allerlei aanvullende diensten aan te bieden, gaande van nabewerking van onderdelen tot verpakking op maat. Door de verscheidenheid aan beschikbare bewerkingstechnieken kunnen we pasklare oplossingen aanbieden die inspelen op de specifieke behoeften van elke klant, wat voor ongeziene gemoedsrust en ongezien gemak zorgt.

Laserlassen en ultrasoon lassen

Lasermarkeren

Tampondruk

Assemblage

Verpakking en verzending

Uw technische oplossing op maat

Contact