Case-study

Fraudebestendige calorimeter

Fraudebestendige calorimeter voor nauwkeurige temperatuurmetingen

Naleving van beperkingen voor warmtemetingen

Een opvallend voorbeeld van een succesvolle samenwerking met een van onze klanten is de ontwikkeling van een complete behuizing voor een fraudebestendige calorimeter, die in samenwerking met onze Zwitserse klant is ontworpen.

Die vernieuwende behuizing bestaat uit zes spuitgietonderdelen, die zorgvuldig door middel van een kliksysteem en laserlassen zijn geassembleerd. Doordat het materiaal transparant is, kan er optimaal doorheen worden gekeken. De soepele afdichting zorgt tegelijk voor een optimale waterdichtheid. Door de schokbestendigheid en het montagegemak is het een ideale keuze voor veeleisende toepassingen.

Technische kenmerken

Technische materialen

Dit product is gemaakt van 6 verschillende kunststofmaterialen

Transparant, waterdicht, sterk

Assemblage

De behuizing wordt volledig gemonteerd en is daardoor klaar voor gebruik door de elektronica

Markeren

Lasergegraveerde markeringen binnenin de behuizing

Laserlassen

Montage van het transparante venster door middel van laserlassen

Zorgvuldige afwerking en assemblage voor optimale betrouwbaarheid

Eenmaal de behuizing is geassembleerd, hoeft de klant er enkel nog de elektronische onderdelen in te plaatsen om de behuizing te laten werken en het product te testen. Dit afgewerkte product is het resultaat van een zorgvuldig productieproces en beantwoordt aan de strengste normen van de sector voor de controle van warmtemetingen.

Doordat we belang hechten aan topkwaliteit en omdat we de meest complexe uitdagingen kunnen aangaan, garandeert Plastiqual betrouwbare en duurzame oplossingen op maat voor de meest veeleisende klanten.

 

Uw technische oplossing op maat

Contact