Contact

Er is maar één klik nodig om samen uw project te realiseren!

Neem contact met ons op om de vereisten voor uw technische kunststofonderdelen te bespreken. Misschien heeft u wel al een specifiek idee in gedachten of heeft u advies van een expert nodig om uw ontwerp te optimaliseren? Ons team staat voor u klaar om uw projecten werkelijkheid te laten worden.

Avenue André Ernst 20
Z.I. de Chaîneux
B_4800 Petit-Rechain
Belgique

Ondersteuning op maat

Nadat we uw verzoek hebben ontvangen, staan onze projectmanagers voor u klaar. Wij bij Plastiqual staan te popelen om aan de slag te gaan en u vanaf de eerste fase van uw project te begeleiden. Als specialist in het spuitgieten van technische kunststofonderdelen willen we maar al te graag uw betrouwbare partner zijn tijdens de ontwerpfasen.

We weten hoe belangrijk het is om het proces voor het ontwerp van uw meest complexe kunststofonderdelen in al zijn facetten te beheersen. Daarom staat ons zeer bekwame team voor u klaar om oplossingen op maat te bieden die aan uw specifieke behoeften beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar onderdelen die bestand zijn tegen wrijving, druk, blootstelling aan uv-stralen of andere omgevingsfactoren, we zijn er om u te helpen.

Van ontwerp tot productie

Ontdek onze diensten